Uczestnicy warsztatów kulinarnych poznają zawodowe sekrety Michała Kowalskiego, szefa kuchni San Pellegrino-aqua panna By odpowiednio przyrządzić i podać młode kalmary z imbirowym sosem na sałacie rzymskiej lub francuską bouillabaisse z owoców morza, parowane ryby albo risotto z królikiem i wanilią – potrzeba doświadczenia i ogromnej wiedzy. Na szczęście mistrz chętnie się nią dzieli, pozwalając gościom poznać naszą kuchnię… od kuchni.
Kuchnia Fusion to nieograniczone możliwości dla kucharza. Otwierają się one przed nim, dzięki łączeniu różnorodnych tradycji kulinarnych oraz nurtów. Z pomocą wyobraźni, może przygotować specjał, który swoją nietuzinkowością zachwyci nawet najbardziej wybredne podniebienie. Znajdziecie tu nietuzinkowe przepisy i porady, jak ciekawie łączyć smaki, których udzielać będą szef kuchni restauracji San Pellegrimo-aqua panna– Michał Kowalski
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz