Nasza Oferta Specjalna zawiera:
- Imprezy zamknięte (zaręczyny, rocznice, urodziny, przyjęcia niespodzianki)
- Warsztaty kulinarne z naszym Szefem Kuchni
- Degustacje i szkolenia z alkoholi i cygar
- Organizujemy konferencje do 100 osób w naszym nowym miejscu Cafe Teatr
Organizujemy imprezy plenerowe (bankiety, pikniki, biesiady), jak i oficjalne spotkania biznesowych. Serwowane przez nas menu zawsze jest odpowiednio dobrane do rodzaju i charakteru spotkania oraz uwzględnia specjalne potrzeby i sugestie Klienta.
- Imprezy zamknięte (zaręczyny, rocznice, urodziny, przyjęcia niespodzianki)
- Warsztaty kulinarne z naszym Szefem Kuchni
- Degustacje i szkolenia z alkoholi i cygar
- Organizujemy konferencje do 100 osób w naszym nowym miejscu Cafe Teatr
Organizujemy imprezy plenerowe (bankiety, pikniki, biesiady), jak i oficjalne spotkania biznesowych. Serwowane przez nas menu zawsze jest odpowiednio dobrane do rodzaju i charakteru spotkania oraz uwzględnia specjalne potrzeby i sugestie Klienta.
Wątróbka drobiowa na szpinaku z musem malinowym
Poultry liver on spinach with raspberry mousse
Tagliata z łososia na musie chrzanowym
Salmon tagliata on horseradish mousse
Kompozycja sałat z zapiekanym serem kozim i konfiturą z czerwonej cebuli
Salad mix with baked goat cheese on red onion jam
Tatar z tuńczyka na rucoli i musie z avocado
Tuna tartar on rucola and avocado mousse
Krewetki pieczone w maśle czosnkowym z grzanką
Prawns baked in garlic butter with toast
Carpaccio wołowe na oliwie truflowej z parmezanem
Kompozycja sałat z zapiekanym serem kozim i konfiturą z czerwonej cebuli
Salad mix with baked goat cheese on red onion jam
Tatar z tuńczyka na rucoli i musie z avocado
Tuna tartar on rucola and avocado mousse
Krewetki pieczone w maśle czosnkowym z grzanką
Prawns baked in garlic butter with toast
Carpaccio wołowe na oliwie truflowej z parmezanem
Beef carpaccio on truffle oil with parmesan
Kopytka w sosie truflowo-śmietanowym
Ravioli in truffle - cream sauce
Krewetki pieczone w maśle czosnkowym z grzanką
Prawns baked in garlic butter with toast
Carpaccio wołowe na oliwie truflowej z parmezanem
Beef carpaccio on truffle oil with parmesan
Kopytka w sosie truflowo-śmietanowym
Ravioli in truffle - cream sauce
Picata ze schabu z pieczonym ziemniakiem i pomidorkami cherry
Pork piccata with baked potato and cherry tomatoes
Stek z łososia na duszonych porach z ryżem szafranowym i spaghetti z marchewki
Salmon steak on braised leek with saffron rice and carrot spaghetti
Stek z polędwicy wołowej z masłem czosnkowym i pieczonym pomidorem
Beef steak with garlic butter and baked tomato
Stek z polędwicy wołowej z masłem czosnkowym i pieczonym pomidorem
Beef steak with garlic butter and baked tomato
Grillowana dorada na szpinaku z puree truflowym
Grilled dorade on spinach with truffle puree
Baby chicken nadziewany musem z wątróbek na sosie rabarbarowo - karmelowym
Baby chicken stuffed with liver mousse on a rhubarb - carmel sauce
Cielęcina duszona z boczniakami na placku ziemniaczanym
Braised veal with oyster mushrooms on potato cake
Baby chicken nadziewany musem z wątróbek na sosie rabarbarowo - karmelowym
Baby chicken stuffed with liver mousse on a rhubarb - carmel sauce
Cielęcina duszona z boczniakami na placku ziemniaczanym
Braised veal with oyster mushrooms on potato cake
Kaczka pieczona w pomarańczach na musie z truskawek i pure ziemniaczanym
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz