Przekąski/Appetizers
Grillowane szparagi z solą morską
Grilled asparagus with sea salt 21,-
Grillowane baby kalmary z dresingiem sezamowo-limonowym
Grilled baby squid with lime sesame dressing 32,-
Sałata z młodego szpinaku z kaczą wątróbką i imbirem
Salad of spinach with duck liver and ginger 28,-
Wiosenna sałata z dresingiem lawendowo-miodowym
Spring salad with lavender honey dressing 28,-
Zupa/ Soup
Chłodziec z rakami
Cold soup with crayfish 17,-
Dania Główne / Main Dishes
Pstrąg wędzony ciepłym dymem z ziołami
Warm smoked trout with herbs 35,-
Dorada z risotto primavera
Bream with risotto primavera 51,-
Grillowany łosoś z wolnego nurtu ze szparagami i creme fresh
Grilled salmon with asparagus and crème fresh 57,-
Cielęcina rosse z młodymi warzywami i sosem szałwiowym
Veal rosse with young vegetables and sage sauce 59,-
Antrykot w sosie Bordelaise
Entrecote steak in a Bordolaise sauce 51,-
Golonka pieczona w glazurze jabłkowo-miodowej
Roast knuckle of pork glazed apple and honey 45,-
Razowe penne z łososiem ze szparagami i botwiną
Whole wheat penne with salmon with asparagus and beet leaves 42,-
Desery
Mus jogurtowy z malinami
Yogurt mousse with raspberries 22,-
Brulee z rabarbarem
Brulee with rhubarb 19,-
Truskawki zapiekane z koglem moglem
Strawberries zabaglione 22,-
Selekcja wybornych serów polskich, włoskich i francuskich z owocami, orzechami i chutneyem z cebuli 45,-
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz