środa, września 07, 2011


Menu degustacyjne

Menu degustacyjne - cena pełnego zestawu za osobę
Degustation menu - price for full set per person
250
Amuse bouche
Amuse bouche
Małże świętego Jakuba z purée cebulowo-waniliowym i salsa verde
St. Jacques with onion-vanilla purée and salsa verde
N.V. Billecart Salmon, Brut Resérve, Mareuil sur Aÿ, France
Smażona Foie Gras z gruszką i brioche
Pan-fried Foie Gras with pear and brioche
2006 Le Tertre du Lys D’Or, Cuvée d’Exception, Sauternes, France
Rosół drobiowo-wołowy z uszkami
Chicken and beef consommé with ravioli
Grilowany filet z tuńczyka z salsefią, białymi szparagami i winegret z arbuza i wasabi
Grilled fillet of tuna with salsify, white asparagus and watermelon-wasabi vinaigrette
2009 Clarendelle, Clarence Dillon (Château Haut-Brion), Bordeaux, France
Filet z polędwicy wołowej z purée brokułowym, szparagami, smardzami i sosem z czerwonego wina
Fillet of beef with broccoli purée, asparagus, morel mushrooms and red wine jus
2008 Villa Donoratico, Tenuta Argentiera, Bolgheri, Italy
Tatar z truskawek z lodami pistacjowymi
Strawberries tartare with pistachio ice cream
2010 Vigna Senza Nome, Braida, Moscato D’Asti, Piedmonte, Italy
Kawa i petits fours
Coffee and petits fours
Degustacja win - cena za osobę
Wine degustation - price per person
200

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz