Menu degustacyjne
Menu degustacyjne - cena pełnego zestawu za osobę Degustation menu - price for full set per person | 250 |
Amuse bouche Amuse bouche | |
Małże świętego Jakuba z purée cebulowo-waniliowym i salsa verde St. Jacques with onion-vanilla purée and salsa verde | |
N.V. Billecart Salmon, Brut Resérve, Mareuil sur Aÿ, France | |
Smażona Foie Gras z gruszką i brioche Pan-fried Foie Gras with pear and brioche | |
2006 Le Tertre du Lys D’Or, Cuvée d’Exception, Sauternes, France | |
Rosół drobiowo-wołowy z uszkami Chicken and beef consommé with ravioli | |
Grilowany filet z tuńczyka z salsefią, białymi szparagami i winegret z arbuza i wasabi Grilled fillet of tuna with salsify, white asparagus and watermelon-wasabi vinaigrette | |
2009 Clarendelle, Clarence Dillon (Château Haut-Brion), Bordeaux, France | |
Filet z polędwicy wołowej z purée brokułowym, szparagami, smardzami i sosem z czerwonego wina Fillet of beef with broccoli purée, asparagus, morel mushrooms and red wine jus | |
2008 Villa Donoratico, Tenuta Argentiera, Bolgheri, Italy | |
Tatar z truskawek z lodami pistacjowymi Strawberries tartare with pistachio ice cream | |
2010 Vigna Senza Nome, Braida, Moscato D’Asti, Piedmonte, Italy | |
Kawa i petits fours Coffee and petits fours | |
Degustacja win - cena za osobę Wine degustation - price per person | 200 |
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz