środa, września 07, 2011



catering

Najwyższej jakości profesjonalny catering pozwoli Ci delektować się wyrafinowanymi smakami gdziekolwiek tego potrzebujesz. Kuchnie świata, obszerna karta win i nasz personel pozostają do Twojej dyspozycji.

Nasze przykładowe menu:


Przekąski zimne


Koreczki serowe zawijane w boczku z dipem musztardowym
Krewetki marynowane w limonce
Pieczarki nadziewane pastą serową
Pasztet z dziczyzny
Terina warzywna
Łosoś wędzony nadziewany mięsem kraba
Kulki mięsne nadziewane fetą i oliwkami obtoczone w sezamie
Łosoś faszerowany (podawany w całości)
Pieczarki nadziewane pastą serową
Pasztet z dziczyzny
Koreczki koktailowe


Dania na ciepło

Pikantna zupa tajska
Polędwiczki wieprzowe w sosie kurkowym
Makaron penne w sosie borowikowym
Pieczony udziec podawany z musztardą i sosem chrzanowym
Canelloni z łososiem i szpinakiem
Roladki z indyka nadziewane rokpolem i szynką parmeńską
Dorsz w sosie ogórkowym
Gołąbki w duecie kapusty włoskiej i sosu borowikowego
Roladki drobiowe z owocami w sosie z pomarańczy
Gulasz cygański

Dodatki do dań

Kluski gniochi
Ryż na sypko
Placki z cukini
Ziemniaki z wody
Warzywa gotowan

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz