Biała kiełbasa (na Wielkanoc i nie tylko)
Jemy ją najczęściej i najchętniej podczas Wielkanocy. Dodajemy do białego barszczu. Łączymy z chrzanem i grzybkiem marynowanym. Znakomita na ciepło i na zimno. Przyrządzana solo i pieczona z innymi mięsami. Tak naprawdę, smaczna przez cały rok.
Kanapka z oscypkiem i awokado
Kanapka z oscypkiem i awokado jako znakomita pożywna przekąska
Krewetka z avocado
Przekąska na babskie wieczory i nie tylko
Bruschetta z indykiem
Chrupiąca bruschetta z indykiem i cukinią
Awokado z krewetkami lub wędzonym łososiem
Lekka i smaczna przekąska.
Grzanki z chorizo
Wspaniałe grzanki o wyrazistym smaku.
Carpaccio wołowe
Obowiązkowa przystawka we włoskiej kuchni.
Przekąska, która zaskoczy Twoich gości.
Mozzarella w karocy
Ciekawy pomysł na niecodzienne śniadanie.
Koreczki z serem Pizzicotti
Niezastąpiona przekąska na każde przyjęcie.
Bliny z kawiorem
Mini kanapki z serem pleśniowym i krewetkami
Rożki z szynki nadziewane serem mascarpone
Pasztet domowy
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz