wtorek, sierpnia 30, 2011

Lekka i smaczna przekąska.

Biała kiełbasa (na Wielkanoc i nie tylko)

Jemy ją najczęściej i najchętniej podczas Wielkanocy. Dodajemy do białego barszczu. Łączymy z chrzanem i grzybkiem marynowanym. Znakomita na ciepło i na zimno. Przyrządzana solo i pieczona z innymi mięsami. Tak naprawdę, smaczna przez cały rok.

Kanapka z oscypkiem i awokado

Kanapka z oscypkiem i awokado jako znakomita pożywna przekąska

Krewetka z avocado

Przekąska na babskie wieczory i nie tylko

Bruschetta z indykiem

Chrupiąca bruschetta z indykiem i cukinią

Awokado z krewetkami lub wędzonym łososiem

Lekka i smaczna przekąska.

Grzanki z chorizo

Wspaniałe grzanki o wyrazistym smaku.

Carpaccio wołowe

Obowiązkowa przystawka we włoskiej kuchni.

 

Przekąska, która zaskoczy Twoich gości.

Mozzarella w karocy

Ciekawy pomysł na niecodzienne śniadanie.

Koreczki z serem Pizzicotti

Niezastąpiona przekąska na każde przyjęcie.

Bliny z kawiorem


Mini kanapki z serem pleśniowym i krewetkami


Rożki z szynki nadziewane serem mascarpone


Pasztet domowy

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz