Kuchnia Fusion to nieograniczone możliwości dla kucharza. Otwierają się one przed nim, dzięki łączeniu różnorodnych tradycji kulinarnych oraz nurtów. Z pomocą wyobraźni, może przygotować specjał, który swoją nietuzinkowością zachwyci nawet najbardziej wybredne podniebienie. Znajdziecie tu nietuzinkowe przepisy i porady, jak ciekawie łączyć smaki, których udzielać będą szef kuchni restauracji San Pellegrimo-aqua panna– Michał Kowalski
wtorek, sierpnia 30, 2011
Acqua Pana
Acqua Panna to wysokiej jakości włoska woda mineralna niegazowana. Wydobywana ze źródła Acqua Panna położonego na głębokości 350 m w samym sercu rezerwatu przyrody w Apeninach w Toskanii. Dzięki niskiej mineralizacji woda ta jest odpowiednia dla osób w każdym wieku. Wysoką jakość wody Acqua Panna potwierdza fakt że jest oficjalną wodą Światowego Stowarzyszenia Sommelierów.[6x250ml = 3,5 kg]
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz